KVALITET SIDEN 1984

REFERENCER

MARMORKIRKEN

"Vi har siden 1984 haft et samarbejde med Henrik Sørensen og hans firma. Først og fremmest i forbindelse med rengøring og vinduespudsning, men efterhånden har Henrik og hans folk også været benyttet til andre opgaver af håndværksmæssig karaktér. 

 

Vi har været særdeles tilfredse med Henriks indsats. Han er pålidelig, tillidsvækkende, ordholdende og leverer arbejde i en så høj kvalitet, at vi håber at kunne fortsætte samarbejdet længe endnu. Vi anbefaler ham meget gerne til andre".

 

Mikkel Wold, daglig leder

Sognepræst

Marmorkirken/Frederiks Kirke

HELLIGAANDSKIRKEN

"Henrik Sørensen, RenPo, har i mere end to årtier været en fast samarbejdspartner, der yder en professionel service uanset hvilke opgaver de udfører.

I en periode hvor vi var underbemandede stod RenPo for den daglige rengøring - og derudover har de hjulpet os med alt fra glarmesterarbejde, vinduespolering, hovedrengøring til at rense tagrender og udføre mindre håndværksopgaver.

 

RenPo bidrager med kvalitetsarbejde og vi har altid følt os i trygge hænder. Det er en stor fordel at de kan så meget, for så behøver vi kun at have én samarbejdspartner på området.

Henrik er meget opmærksom og omhyggelig. Han tager ansvar for opgaverne og har stor erfaring med de særlige forhold og opgaver en kirke har".

Jørgen Hvolbye Lauritzen

Administrationschef

Helligaandskirken